info@derckxtechniek.nl

v

+31 6 41042647

Service & onderhoud

Wij zijn een full service bedrijf. Dat betekent niet alleen dat we alles leveren, verhuren en installeren dat er nodig is, maar ook dat we een paar stappen verder gaan in het verlenen van service. Derckx Techniek gelooft in korte lijnen en persoonlijk contact. We gaan tot het uiterste om de beste kwaliteit te leveren voor jouw project en denken met je mee. Voor elke wens is een oplossing en als deze er niet is, creëeren we deze graag.

Onderhoud

Apparatuur is altijd aan slijtage en onderhoud onderhevig. Bovendien zijn er bij veel installaties regelmatig updates noodzakelijk. Uiteraard leveren wij deze service ook. Voor vragen over service & onderhoud kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Klanten

Onze zijn voornamelijk horecabedrijven, buurthuizen, sportkantines en vergaderlocaties. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Geef je een bruiloft of ander feest in de tuin of in een zaal? Wij zorgen graag voor de installaties op het gebied van beeld, licht en geluid. Sommige momenten kun je niet over doen dus dan is het extra belangrijk dat het perfect werkt.

Behalve de ‘kleinere’ klanten werken wij ook als partner voor grote installatie werkzaamheden zoals Narrowcasting vergadersystemen en omroepsystemen.

Evenementen

Derckx Techniek heeft op veel evenementen de rol van adviseur met betrekking tot welke middelen er nodig zijn om dit evenement te kunnen neerzetten. Vaak faciliteren wij dan de stroomvoorzieningen en de licht-en geluidsapparatuur. Omdat wij zelf geen enorm grote verhuur partij zijn, huren we vaak zelf extern apparatuur bij. Ook dan blijven wij aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de techniek.