info@derckxtechniek.nl

v

+31 6 41042647

Over ons

Derckx Techniek is jouw partner op het gebied van geluid, licht en mediatechniek. Wij zorgen ervoor dat jouw presentatie of evenement volledig tot zijn recht komt en dat alles het simpelweg doet en blijft doen.

Wij begrijpen dat jij er niet mee bezig wilt zijn dat het geluid hapert of het beeld stoort. Wij installeren de mediatechniek en gaan niet weg voordat alles klopt. 

Wie?

De drijvende kracht achter Derckx Techniek is eigenaar Carlo Derckx. Carlo heeft op het gebied van techniek al alles gezien tijdens zijn carrière en beschikt over een brede kennis en een groot netwerk. Door deze schat aan ervaring en zijn passie voor techniek bedenkt hij een passende oplossing voor ieder technisch vraagstuk. 

Maatwerk

Onze kracht ligt in maatwerk. Als er geen standaard oplossing is, creëren wij graag een custom made oplossing voor onze klanten. Wij denken met je mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw evenement op deze specifieke locatie perfect werkt. En daar gaan wij heel ver in. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, zowel voor jou als klant als voor ons. Hoe beter wij de klant kennen, hoe passender de oplossing kan zijn.

We beschikken over een uitgebreide werkplaats met CNC apparatuur waar we graag werken aan op maat gemaakte oplossingen bij installatie werkzaamheden. Of het nu gaat om een op maat gemaakt houten meubel voor de apparatuur of een mooi aansluit paneel van aluminium, alles is mogelijk.

Diensten

Behalve installeren verhuren wij tijdelijke systemen, adviseren wij op het gebied van vaste installaties helpen je met de aankoop en leveren wij een persoonlijke service op het gebied van onderhoud en storingen.