info@derckxtechniek.nl

v

+31 6 41042647

Installatie

Wij installeren graag alle benodigde beeld- en geluidsinstallaties voor jouw vergaderruimte, presentatie of evenement. Wij voorzien de hele ruimte van de juiste apparatuur en zorgen dat deze eenvoudig te bedienen is en perfect werkt.

Wat?

Je kunt het zo gek niet verzinnen of we verhuren het. Op het gebied van audiovisuele apparatuur, geluidinstallaties, licht installaties, stroomvoorzieningen, podium en Special FX hebben we altijd wel een passende oplossing in huis. En mochten we het zelf niet in huis hebben, huren wij met gemak extern bij. Ook dan blijven wij verantwoordelijk en zijn wij jouw aanspreekpunt.

Verhuur of verkoop

Elk project vraagt om een andere aanpak. Als je een vaste ruimte hebt waar regelmatig presentaties of evenementen plaatsvinden installeren wij graag apparatuur waar je altijd op kunt bouwen. We zorgen er graag voor dat alle apparatuur netjes wordt verwerkt in het interieur. Ook doen we het onderhoud van deze installatie zodat alles het ook blijft doen.

Voor eenmalige of incidentele projecten kunnen we alle benodigde apparatuur leveren op huurbasis. Wij volgen de technische ontwikkelingen op de voet en zorgen er altijd voor het onze klanten aan niets ontbreekt en dat alles helemaal up-to-date is.

We werken met alle gerenommeerde merken maar zijn niet verbonden aan merken of leveranciers. We kiezen voor elk project op maat welke apparatuur het meest geschikt is voor dit doel.

Spoed

In sommige gevallen moet er met haast gewerkt worden. Is jouw favoriete voetbalclub opeens door en wil je de wedstrijd kijken op scherm in je café, zaal of sportkantine? Wij kunnen snel leveren en installeren zodat je optimaal kunt genieten van het beste beeld & geluid.

Wij zijn klein genoeg om korte lijnen te hebben en een persoonlijk contact te onderhouden en groot genoeg om snel alles te kunnen leveren.