info@derckxtechniek.nl

v

+31 6 41042647

Contact

Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches hebben we alle apparatuur wel in onze handen gehad en hebben we inmiddels een neus voor kwaliteit en degelijkheid.

Wij adviseren jou graag over passende oplossingen op het gebied van audiovisuele apparatuur en geluids- en licht installaties. Ook op het gebied van stroomvoorzieningen, aansluitpunten en Special FX denken we graag met je mee voor de meest betrouwbare apparatuur met alle functies die je nodig hebt.

Merken

De merken waar we mee werken zijn net zo divers als onze klanten maar om een greep te doen in de apparatuur die wij kunnen leveren zijn dit grote, bekende merken zoals Dateq, Denon, Hitachi, JBL Pro, Panasonic, Pioneer DJ en Yamaha maar we werken ook graag met meer specialistische spelers op de markt zoals Audac, Audipack, Blackmagic Design, Bose Pro, CTouch, Dynacord, Electro Voice, Polycom, Projecta, Samsung, Sennheiser, Smartmetals, Vaddio, Vogels en WePresent.

Aftersales

Als wij iets leveren moet dat perfect werken. Als er op termijn problemen of vragen ontstaan komen wij dan ook meteen langs om dit op te lossen. Met ons hoef je geen lange telefoongesprekken te voeren en weken te wachten op een antwoord maar we komen je gewoon meteen helpen zodat je weer verder kunt.